skip to Main Content

Stompetoren 35+ kaas

Voor degenen die minder vet willen of moeten eten is dit een zeer smakelijk alternatief. Door de speciale bereiding hebben deze kazen een eigen smaak en is deze kaas toch smeuïg.

Stompetoren 35+ jong belegen

Voor mensen die minder vet willen of moeten eten is er gelukkig een alternatief: Stompetoren 35+. Deze kazen worden ook bij de CONO kaasmakerij in Noord-Holland gemaakt en gerijpt in het Stompetoren rijpingspakhuis. Ondanks het lagere vetgehalte is de kaas absoluut niet droog te noemen. Integendeel, de kaas verbaast veel mensen juist qua smaak en smeuïgheid. De Stompetoren 35+ jong belegen heeft circa twee maanden gerijpt. Het zuivel is nog mooi zacht en soepel en de kaas heeft een heerlijke romige smaak.

Stompetoren 35+ jong belegen heeft ondanks het lagere vetgehalte een heerlijk smeuïge smaak.’

Stompetoren 35+ belegen

De Stompetoren 35+ belegen kaas heeft ook 3-4 maanden op natuurlijke wijze gerijpt. Evenals het 48+ broertje is dit een allemansvriend. De kazen zijn mooi smeuïg en hebben een ronde, volle smaak. De echte fijnproevers herkennen een klein zoetje in de smaak.

‘Onze Stompetoren 35+ extra belegen krijgt volgens geheim recept een klein zoetje mee.’

Stompetoren 35+ extra belegen

De Stompetoren 35+ extra belegen is de meest verkochte variant in de 35+ serie. De kazen rijpen circa 7-8 maanden in het speciale klimaat in het rijpingspakhuis. Dit klimaat is te vergelijken met de schone lucht hoog in de bergen. Door de speciale bereiding volgens een geheim recept krijgt de kaas zelfs een klein zoetje mee, wat kenbaar wordt bij deze kaas. Dankzij de speciale rijping wordt de kaas absoluut niet droog en doet de kaas qua smaak niet onder voor een 48+ kaas. Heerlijk pikant van smaak en verslavend lekker!

Recepten met deze kazen

Autumn Wedge Salad

Een heerlijke herfstsalade met de smeuïgheid van Stompetoren Light Extra Belegen kaas.
meer ...

Gegrilde groentesnacks

Het bekende trio aubergine, courgette en tomaat krijgt nieuwe glans met Stompetoren Light Belegen.
meer ...

Stompetoren 35+ oud

In de Stompetoren 35+ serie is ook een oude variant beschikbaar. Deze kaas zijn circa een jaar oud en heeft inmiddels al vele fans weten te maken. Vaak wordt ‘light oud’ geassocieerd met ‘hard en droog’, echter deze Stompetoren 35+ oud bewijst het tegendeel. De kaas heeft een zoet pikante smaak en heeft grote kristallen. Een mooie en volwaardige aanvulling op de Stompetoren serie.

‘Onze verslavend lekkere kazen hebben inmiddels al vele fans.’

Stompetoren 35+ kruiden

De Stompetoren 35+ kruiden is een relatief onbekend soort. Deze jong belegen kazen worden gemaakt met een speciale kruidenmix van een aantal tuinkruiden. Deze kruidenmix is al decennialang een geheime mix, hetgeen de unieke smaak van de kaas verklaart. De kazen rijpen circa twee maanden en ontwikkelen een heerlijke, kruidige smaak met een volle nasmaak.

Back To Top